Technológia - Diamondpower

Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cégünk a Hilti professzionális gépeit használja, melyek gyémánttechnológián alapulnak, ennek köszönhetően pontos és precíz munkát végzünk.

Feladatspecifikus technológiai eljárásaink közé tartozik a koronggal vágás, mely alkalmazási területe leginkább a fél méternél vékonyabb falvastagságú falazatok.

Pontos és rezonanciamentes eljárás.

A kötélvágás szintén gyémánttechnológián alapul, mely gyémántbevonatú szemek segítségével hatol át az anyagon, amely kompromisszummentes eljárást biztosít számunkra.

A betonfúrás a legrégebbi eljárás a gyémánttechnológiában, melyet mi is alkalmazunk 20-1000 mm átmérőig.

Terjeszkedjen a szomszédba üzletével!

betonvágás
Kinőtte üzletét, de nem szeretne más környéken új helyiséget keresni? Segítünk, hogy megtalálhassa és megvalósíthassa az Ön számára legjobb megoldást! Ahelyett, hogy rengeteg időt, pénzt és energiát fektetne abba, hogy új üzlethelyiséget keressen, egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy a már meglévőt bővíti ki. Hogyan? Egyszerűen és gyorsan!

A ma használatban lévő modern technológiák már lehetővé teszik, hogy akár néhány óra alatt lebonyolíthatóak legyenek az olyan kisebb-nagyobb átalakítások, mint amilyen a falbontás vagy új nyílászáró kialakítása. Ez a technológia nem más, mint a betonvágás.

A betonvágás segítségével a falvágás gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Az olyan korszerű eszközök segítségével, mint a kötélvágó, egyszerűvé válik a terjeszkedés, bővítés.

A betonvágással rekordidő alatt, szinte minimális zajjal, porral és törmelékkel kivitelezhető a legtöbb átalakítás. Próbálja ki Ön is és bátran keressen fel minket, hogy megismerhesse a részleteket!


Felújítaná lakását, de nincsenek meg a szükséges eszközei?

Falbontás kellene, de nem szeretne hosszadalmas munkát? Mi segítünk Önnek! Megoldásunk a korongvágás!

Cégünk fő profiljába tartozik a különböző falak átvágása, kiszedése. Erre tökéletes megoldás a korongvágás, hiszen ennél az eljárásnál speciális, igen kemény gyémántfejet alkalmaznak, amelynek segítségével könnyű átvágni a betonfalakat is.

A legmodernebb korongvágókkal dolgozunk, és a lehető legrövidebb határidővel, így biztosítva Önnek a legjobb szolgáltatást.

A korongvágás általában a fél méternél kisebb vastagságú falak esetén használatos, de egészen 70 cm-es vastagságig el lehet menni.

Nagy előnye a korongvágásnak, hogy gyors, nem kell hosszú ideig szenvedni egy fal bontásával. További pozitívum, hogy tiszta, és sorjamentes vágásfelületet kapunk.

Tehát ha Ön is éppen egy felújítás közepén van, és falakat kellene bontani, forduljon hozzánk, mi biztosítjuk a legkorszerűbb korongvágási technológiát, igen jó áron, rövid határidővel!


A gyémánttechnológia áldásos ereje

gyémántvágás
A Diamond-Hammer Kft. hosszú évek óta foglalkozik speciális falvágással és falfúrással. Tapasztalatunk és nagy teljesítményű gépeink szavatolják a sikert és az elégedett ügyfeleket. Vállalkozásunk a modern technika híve. A gyémánttechnológia megjelenésével és elterjedésével a betonvágás újabb korszakba lépett, ezzel az eljárással ugyanis sokkal egyszerűbbé váltak a műveletek. Erre szükség is volt, hiszen az egyre szaporodó betonszerkezetű épületek átalakítása a korábbi megoldásokkal igencsak nehézkesnek bizonyult.

Miért is szereti a Diamond-Hammer Kft. és az ügyfelei a gyémánttechnológiát?
  • Nem jár különösebb hangzavarra és rezgésekkel
  • Gyakorlatilag pormentes az eljárás, mely segíti a munkát és a takarítást is
  • Egyszerűbb az átvágás, hiszen nem függ az acélbetétek helyzetétől
  • Gyorsan és pontosan lehet vele dolgozni
  • Statikailag kevésbé jó állapotú és újépítésű házak esetén egyaránt alkalmazható
  • Kevesebb munkaerőt igényel

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel a Diamond-Hammer Kft.-t gyémánttechnológiával kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!


Milyen technológiákat alkalmazunk munkánk során?

betonvágás
Minden épület felújításánál, átalakításánál a legbonyolultabb feladat a betonszerkezetek lebontása, szétvágása vagy alakítása. A bontásoknál különböző technológiákat alkalmaznak, azonban ezek károsíthatják a betonszerkezet használandó részét és pontatlanok is. Rengeteg utómunkálatot igényelnek, nem beszélve a sok befektetett időről és energiáról.

Az általunk használt betonvágó eljárások minimális porral és zajjal járnak, emellett kiküszöbölik a fent említett, elavultnak tekinthető megoldások hátrányait is.

A betonvágást végezhetjük gyémántszemcsés betonvágó szerszámmal, amely vastag betonszerkezetek darabolására is alkalmas. Milliméter pontosságú és több mint fél méter vastagságú betonszerkezetek elvágására alkalmas.

Gyémánt kötélvágóval még ennél is vastagabb építmények is könnyűszerrel, előbbiekhez hasonló pontossággal elvághatóak. Akár hidak, támfalak és egyéb igen terjedelmes betonszerkezetek elvágására is használhatóak.

Ha profikat keres a betonvágáshoz, ne habozzon, bízzon meg minket!


Ablakvágás és egyéb nyílások vágása

Otthonunk felújítása során gyakran vállalkozunk szerkezeti átalakításokra is, legyen szó meglévő, vagy újonnan vásárolt ingatlanról, hiszen a megfelelő fizikai és anyagi ráfordítással szeretnénk olyan életteret teremteni családunk számára, ahol kellemes és kényelmes életkörülmények között tölthetjük mindennapjainkat, valamint gyermekeink számára is a maximális biztonságot kínálhatjuk.

A szerkezeti átalakítások egyik legjellemzőbb típusa az új ablaknyílások vágása, meglévőek bővítése, valamint egyéb nyílások kivitelezése, azonban ehhez tapasztalt szakemberekre és modern, hatékony technológiára van szükség. A gyémánttechnológiás betonvágás tökéletesen alkalmazható ablakvágások során és számos előnnyel jár:
  • Gyors és hatékony
  • Óriási méretpontossággal alkalmazható
  • Nem okoz károsodást más felületekben és a szerkezetben
  • A rezonancia minimális a folyamat során

Alakíttassa otthonát elképzelései szerint és kérje cégünk szakértői segítségét ablakvágások és más nyílásvágások során! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!


A betonvágás lelke: a gyémánt tárcsa

A betonvágás folyamata attól egyedülálló, hogy a vastag beton- vagy téglafalból nagyobb darabokat lehet gyorsan és könnyedén eltávolítani, anélkül, hogy a helyiséget por vagy törmelék borítaná be, mindezt pedig minimális zajjal lehet megvalósítani. Mindezt azonban nem lehetne véghez vinni, anélkül a speciális technológia nélkül, melynek sarkköve a gyémánt tárcsa.

Azonban gyémánt tárcsák között is van különbség. Lássuk, mikor választunk jól és mire kell odafigyelni ahhoz, hogy valóban a beígért minőségű munkát tudjuk elvégezni. Először is figyelembe kell venni, hogy hobby vagy professzionális munkavégzésre alkalmas eszközt keresünk. Nem mindegy, hogy mekkora a tárcsa teljesítménye, mint ahogy az sem, hogy pontosan milyen minőségű és vastagságú anyagot akarunk vele átvágni, illetve ezek fényében milyen a gyémánt tárcsa fogazása és kialakítása. Ha nem hobby munkáról van szó, jobban tesszük, ha minőségi eszközt választunk, mert nemcsak hatékonyságban, de élettartamban is jobban teljesít.

Ha mindez megvan, már csak a betonvágás van hátra!


Tanácsok: Mire figyeljünk, ha a betonvágás mellett döntünk?

gyémánttechnológiaA betonvágásról már tudjuk, hogy gyorsan, minimális törmelékkel, szinte zajmentesen lehet vele olyan átalakításokat is elvégezni, melyek a gyémánttechnológia segítsége nélkül bizony időigényes és bonyolult tevékenységek lennének.

Van azonban néhány dolog, melyekre érdemes odafigyelni, ha ilyen jellegű átalakítást tervezünk. A falvágás ugyanúgy alkalmazható társasházak, családi házak esetében is, mint panellakásoknál.

A panellakásoknál alkalmazott betonvágás esetén azonban jó tudni, hogy ha 14 cm-nél vastagabb az átvágandó fal, akkor az a főfal, melyet először statikai felmérésnek kell alávetni és engedélyt kell szerezni a vágásra. Ez, a panelház közös képviselőjének a hatáskörébe tartozik, vele kell egyeztetni.
Ha a kivágandó fal csupán 6 vagy 7 cm széles, akkor csak válaszfalról van szó, így engedély nélkül is vágható vagy akár teljesen lebontható.
Mindig szakavatott csapatra bízzuk a munkát, olyanokra, akik megbízható és leinformálható referenciákkal rendelkeznek, és nem először végeznek betonvágást.


Tanácsok: Mire figyeljünk, ha a betonvágás mellett döntünk? - II.

A betonvágást gyakran alkalmazzák panellakásoknál, azonban nagy segítség lehet családi házak, lakások átalakításánál is. Itt is ajánlott hozzáértő statikus szakértelmét igénybe venni és kikérni a tanácsát, hogy a vágás nem érint-e belső teherhordó falakat, hiszen a laikusok többnyire nem tudnak különbséget tenni válaszfal és teherhordó fal között.

A leggyakoribb szolgáltatás, amit jellemzően alkalmaznak, az ajtó, illetve ablak nyílások kivágása vagy átalakítása. Ezeknél az átalakításoknál a nyílás kiváltása megoldható és többféle módon lehetséges. Az egyik ilyen az acélgerendás változat, ami két egymás mellé helyezett acélgerendával történik. A másik a paneleknél gyakran alkalmazott acélkeret, ami az utólag létrejövő nyílás köré kerül. Végül választhatunk porotherm áthidalót, ami téglaépületek esetében elterjedt.

Keressen minket bizalommal, legyen szó betonfurat, betonvágás, bontás vagy egyéb munka elvégzéséről és bízza profikra lakása felújítását! Kedvező árak, gyors munka, tökéletes eredmény!


Vágott tégla épületek dekorálásához

betonvágás
A tégla napjainkban elavult építőanyagnak minősül, a téglánál ugyanis léteznek már korszerűbb, jobb tulajdonságokkal bíró anyagok is az építőiparban. Azonban ez nem ok arra, hogy háttérbe szoruljon a tégla!

A hagyományos, vagy kisméretű tömör tégla leginkább épületbontások következtében kerül ismét alkotó kezek közé. A téglavágás az a módszer, amivel ez a régi építőanyag ismét előtérbe kerülhetett. A vágott tégla manapság a belsőépítészet, kertépítészet és a kültéri burkolatkialakítás egyik jellemző anyagává vált. Előnyei közé sorolható a könnyű kivitelezhetőség, időtállóság, esztétikus és változatos kialakítás és költséghatékonyság. Felhasználható falak, térdfalak, lábazatok burkolására, térkövezéshez.

A téglavágás során gyémánttechnológiával és hozzá adott víz segítségével általában hosszában vágják fel a téglát kb. 1,5 cm széles szeletekre. A két téglaszél külső szelet ideális rusztikus hatású otthonok, terek dekorálására, míg a belső szeletek szabályosabbak, jellegzetes vágási felszínűek, ezek inkább korszerűbb designhoz illenek.

Válassza a Diamond Power professzionális téglavágó technológiáját, és vigye tovább a téglaépítészet új hagyományát!


A mesterséges gyémántról

GyémánttechnológiaElsőre talán nem mindenkinek egyértelmű, de az építőiparban és villanyszerelés során alkalmazott gyémánttechnológia nem természetes gyémánttal dolgozik, hanem mesterségesen előállított társával. Ez nyilván olcsóbb megoldást eredményez, hiszen nem kell a gyémántvadászok által messziről importálni a népszerű drágakövet, hanem laboratóriumi körülmények között is előállítható az.

Már a középkorban próbálkoztak a mesterséges gyémánt előállításával, de az első igazi tudományos próbálkozás egy angol vegyész nevéhez, James BallantyneHanney nevéhez fűződik. 1880-ban sok sikertelen kísérlet után nyomás alatt hevített széntartalmú gázt és hidrogént lítium, kálium és magnézium jelenlétében. Az eredmény egy kemény, sima massza volt, amelyben apró, átlátszó gyémántkristályokat fedezett fel, ezt azonban a korában nem ismerték el sikernek.

Az évek során számos sikertelen kísérlet következett, de az első igazi mesterséges gyémántot 1955-ban sikerült előállítania négy amerikai tudósnak. Munkásságuk során napjainkban két előállítási módszere alakult ki a mesterséges gyémánt létrehozásának.

Az első során magas nyomáson, és magas hőmérsékleten (ún. HPHT-módszerrel), 1500 °C-os és 5GPa-os környezetet hoznak létre, a természetes gyémánt keletkezési folyamatát követve. A kevésbé elterjedt, költségesebb módszer során pedig gáz halmazállapotú anyagból szenet kristályosítanak ki.

Az így keletkezett mesterséges gyémánt rendelkezik a természetes gyémántok kedvező fizikai tulajdonságaival és keményégével, habár gyorsabban kopik, de így is biztos alapját képezi a ma használatos gyémánttechnológiának.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!


A gyémánttechnológia előnyei

A hagyományos bontás-vésés mára már elavultnak számít. Olyan munkafolyamat, mely nagy zajjal és porral jár, ráadásul munka közben a tartószerkezetekben káros repedések is keletkeznek. Vésés után a magmunkált felület a roncsolódás miatt javítást igényel, ami a szakembernek pluszmunkával, Önnek pedig plusz idő- és pénzbefektetéssel jár. Ezen kellemetlenségeket orvosolására hivatott az általunk is alkalmazott gyémánttechnológia, mely sokkal előnyösebb, mint elavult elődei.

A gyémánttechnológia lényege, hogy a gyémántszerszámmal rezgésmentesen vágjuk, fűrészeljük, illetve fúrjuk a betont (téglát, vasat, követ). Eközben vízzel hűtjük a szerszámot, így az elforgácsolt anyagot a víz kimossa a vágatból és megköti, ezáltal nem történik porképződés. A gyémánttechnológia további előnye még, a gyorsaság. Ez a szakember és a megrendelő oldaláról is egyformán előnyös, hiszen nem megy a munka rovására. A rezgés hiánya miatt a zajterhelés is minimumra csökken, így kevésbé terhes a lakóknak, társasházaknál a szomszédoknak a falvágás. A mondás pedig, miszerint „a gyémántot csak a gyémánt vágja”, tökéletesen tükrözi a gyémánttechnológia lényegét, melynek a betonacél sem jelent akadályt. A kapott eredmény pedig méretpontos nyílás, sima, vágott felülettel.

Ha profi munkát szeretne, a legújabb gyémánttechnológiával, forduljon hozzánk bizalommal!


Házalakítás akár utólag is!

Egybe kell nyitni két szobát? Vagy csak kisebb átalakításra van szükség a lakásban? Cégünk vállalja a kihívásokat!

Miben tudunk Önnek segíteni? Csapatunk elsősorban falvágási, betonfúrási, üvegvágási és betonroppantási munkálatokat végez.

Milyen esetekben lehet ezekre a szolgáltatásokra szüksége? Ha az építkezési munkálatok befejezése után, vagy akár évekkel később szeretne két helyiséget egybenyitni, vagy szeretné egyedivé tenni lakását, és ehhez különféle nyílásokra van szüksége a falban.

Miért érdemes minket választani? Korszerű gyémánttechnológiás eszközökkel vágunk neki a feladatnak.

Miért gyémánttechnológiával dolgozunk? A legnagyobb akadályt annak idején a vasbeton megjelenése jelentette, így az akkori szerszámok nem voltak alkalmasak a beton megmunkálására. A gyémántszemcsés fúrókkal ez az akadály megszűnt, mivel a gyémánt a lehető legkeményebb anyag. A betonvágás és betonfúrás, a beton megmunkálása azóta nem jelent kihívást a szakembereknek.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, ne habozzon felkeresni minket elérhetőségeink egyikén!


Alakítsa át üzlethelyiségét betonvágással!

betonvágásSzüksége van egy gyors átalakításra? Szeretné üzletét kicsit átrendezni, kicsinosítani, praktikusabbá varázsolni? Ehhez kevesebb idő és még kevesebb felfordulás is elég, mint azt sokan gondolnák.

Válassza a betonvágást!

A betonvágás segítségével gyorsan átalakíttathatja az üzlethelyiséget. A korszerű gyémánttechnológia lehetővé teszi, hogy akár vastag betonfalakat, szellőző nyílásokat vagy új nyílászárókat vágasson, de teljes falak lebontására is van mód, és mindezt akár egy nap leforgása alatt, minimális zajjal és törmelékkel meg is tudjuk valósítani. Ez a legideálisabb választás, hiszen így nem kell hetekig, hónapokig zárva tartania, vásárlóinak nem kell nélkülözniük a már jól ismert szolgáltatásokat és a profit kieséstől sem kell tartania.

Keressen minket bizalommal és ismerje meg a betonvágásban rejlő lehetőségeket. Spóroljon időt, pénzt és fáradtságot a legmodernebb technológiák segítségével! Részletes információkkal a megadott elérhetőségeken tudunk szolgálni kedves ügyfeleinknek!


Milyen előnyökkel jár a gyémánttechnológiás betonvágás?

betonvágás
Otthona felújításra szorul? Nem tudja, hogy melyik technológia lenne az Ön számára legmegfelelőbb? Döntsön a mindig megbízható, precíz betonvágás mellett!

A betonvágás több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, hiszen ezzel a módszerrel még a nehezen hozzáférhető helyekhez is hozzá lehet jutni, emellett a kényes betonszerkezetek bontására is alkalmas lehet. Ennek a módszernek a titka a gyémánttechnológiában rejlik, mely eljárásnak a legnagyobb előnye a teljes rezonancia- és vibrációmentesség. Ez annyit jelent, hogy a munkálatok halkan és a terület legkisebb károsodásával elvégezhetőek. A gyémánttechnológiás betonvágás további előnye, hogy pormentes, emellett pedig gyors és precíz munkát lehet végezni általa.

Ne habozzon tovább, vágjon bele a csendes, pontosan végzett felújításba! Szakértő csapatunkra számíthat, ha megbízható betonvágásra van szüksége! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!


A gyémánttechnológiáról

Maga a falvágás- és bővítés egyre elterjedtebb szolgáltatás napjainkban, hiszen a vásárolt lakásokat szinte mindenki szeretné bővíteni, vagy átalakítani. Amikor érezzük, hogy kicsi számunkra az élettér, megpróbáljuk azt a legkomfortosabbá varázsolni egy átalakítás során – na de mégis hogyan? Keressünk új lakást, irodát vagy házat? Felesleges! A legjobb megoldás a gyémánttechnológia!

Miért jó választás számunkra a gyémánttechnológia?

Elsőre szinte mindenkinek a felfordulás, a sok por és kosz jut az eszébe, azonban a gyémánttechnológia nagyban megkönnyíti a kellemetlen tényezők elkerülését. Ezen technológia különlegessége, és egyben hatalmas haszna, hogy rezgésmentes a vágás, azaz nem képződik por a munkálat alatt. A hagyományos eljárással szemben tehát a gyémánttechnológia jóval pontosabb, simább felületeket biztosít, minimálisra csökkenti a keletkezett zajokat, és mindezek mellett rendkívül gyors is.

Ha Ön is a gyémánttechnológia mellett döntene, forduljon hozzánk bizalommal!


Gyémánttechnológiával a melléképületekben is

A gyémánttechnológia a modern iparágak egyik hatékony és kedvelt eszköze, ha gyors és eredményes átalakításokat kell véghez vinni. A vastag betonfalak és oszlopok átvágása, a kész helyiségek átalakítása enélkül a technológia nélkül nem lenne egyszerű feladat. A betonvágás azonban nem csak lakóépületek vagy szolgáltató egységek átalakításánál jöhet jól, de az egyes melléképületek esetében is kézenfekvő megoldás.

A kamrák, fészerek, istállók ugyanúgy kisebb-nagyobb változtatásokra szorulhatnak, mint a lakóépületek. Egy-egy új nyílás, oszlopok eltávolítása praktikusabbá, élhetőbbé teheti ezeket a melléképületeket, amiket nem kell újjáépíteni, csupán a megváltozott igényekhez igazítani.

Betonvágással lehetőség nyílik nyárikonyhák kibővítésére, spájzok ablakainak nagyobbításra vagy éppen új nyílászárók kialakítására. A munkamenet ezekben az esetekben is minimális zajjal, törmelékkel és porral jár.

Keressen minket bizalommal, és ismerkedjen meg a gyémánttechnológia lehetőségeivel!


Jó, ha tudjuk - Mikor nem alkalmazható betonvágás?

A betonvágás igen korszerű megoldás, melybe megéri belevágni, hiszen időt, energiát spórolhatunk vele és maximálisan pontos eredményt kapunk cserébe. Azonban a betonvágás sem válasz minden problémára. Vannak olyan helyzetek, amikor körültekintően kell eljárni, mert kiderülhet, hogy a gyémántszerszám nagyobb bajt okozhat, mint amennyi hasznot csinál, ha nem vigyázunk.

Mely esetekben kell eltekintenünk a gyémánttechnológia alkalmazásától? Bizonyos helyzetekben szakember véleményét kell kérni, mert egyes panelépületeknél, igaz csak ritkán, de előfordulhat, hogy ha az átvágandó fal statikailag kritikus helyen van, és a vágás az egész épület biztonságát veszélyeztetheti. Jó tudni, hogy a benzinmotorral működő szerszámok zárt térben nem működtethetőek.

Amennyiben szeretne biztosra menni, forduljon olyan céghez, ahol a szakértelem diktál és az ügyfelek elégedettsége minden másnál előbbre való. Forduljon hozzánk bizalommal és mi gondoskodunk arról, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásainkkal!


Áttörés a gyémánttechnológiával

A modern technológiai megoldások jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat az ipar számos területén.

Építkezések alkalmával a helyiségek elosztása és szűkös mérete nehézséget okozhat a munkában, ehhez nyújtanak nagy segítséget az újszerű technikai megoldások.

A panellakások esetében igen gyakori a helyiségek kisebb átalakítása, ám nem csak az ilyen típusú lakások felújítási munkálatainál szolgál nagy segítségül a gyémánttechnológia. Falvágási és betonfúrási folyamatoknál mára már szinte nélkülözhetetlen módszernek számít.

A gyémánttechnológiának számtalan előnye van a munkafolyamatokban. Ha ezt a módszert választja, akkor a munka minimális zajjal és porral jár, rendkívül nagy pontosság érhető el alkalmazásával. A technológia kíméletes a lakások betonszerkezetére nézve, az épületszerkezetet nem veszélyezteti.

A gyémánttechnológiával helyiségek összenyitása, új nyílások vágása, esetleg azok bővítése, boltívek, dekorációs elemek kialakítása is megvalósítható, így az ingatlanok minden esetben a tulajdonos elképzelései és igényei szerint alakíthatóak.

Ha tanácstalan a munkafolyamatokat illetően, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és válassza a modern technológiát!


Többgenerációs épületek átalakítása

Manapság nem ritka, hogy több generáció él egyszerre, egy fedél alatt. Ez a megoldás több szempontból is praktikus és előnyös. Senkinek nem kell messze vagy egyedül élnie, és az egész család együtt lehet, valamint bármikor segíthetnek egymásnak, amihez utazni sem kell.

Egy többgenerációs épület esetében az ideális kialakítás létfontosságú. Az egyedi igények gyors és hatékony megvalósításához a betonvágás kitűnő megoldás lehet. A kötélvágás, gyémánttechnológia, betonroppantás és betonvágás mind olyan technológiák, amelyekkel egy ilyen jellegű átalakítás a lehető legrövidebb idő alatt kivitelezhető. Így csak minimális ideig kell elviselni a kivitelezéssel járó változásokat, de ezek között nem szerepel a por vagy a nagy zaj. Gördülékeny, hatékony, egyszerű és mégis olcsó választás ajtók, ablaknyílások kivágásához, födém vagy falvágáshoz.

Alakítsa át otthonát betonvágás segítségével és éljen olyan épületben, ahol a család minden tagja jól érzi magát! Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg mindent a részletekről!


Átalakítások gazdaságosan

Manapság a lakásvásárlás bizony nem olcsó mulatság. Az egyre emelkedő lakásárak mellett nem mindenkinek van lehetősége azonnal új lakásba költözni, lecserélni a régit. Ezért érdemes megfontolni az átalakítást vagy a felújítást, amivel növelni tudjuk az ingatlanunk értékét is. Hogyan tudjuk ezt rövid idő alatt és a lehető legelőnyösebb módon megvalósítani? A válasz a betonvágás és a gyémánttechnológia.
A betonvágás egy olyan technológia, amivel egy szempillantás alatt átalakíthatja akár az egész lakást, új perspektívákat valósíthat meg otthonában, gyorsan és gazdaságosan teremthet valami újat. A gyémánttechnológiának megvan az az előnye, hogy a legvastagabb betonfalat is könnyedén átvágja, így ajtóvágás, ablakvágás bonyolítható a segítségével, különböző lépcsőfeljárók, szellőzőnyílások hozhatók létre stb. A munkaidő töredéke a hagyományos átalakításoknak, így Ön időt és energiát spórol, a pénzről nem is beszélve.
A betonvágás alkalmazásával akár pár óra alatt elérheti a kitűzött cél, mindezt ráadásul minimális zaj-és porszennyezéssel. Alakítsa ingatlanát kedve szerint, költséghatékonyan és a legkisebb időráfordítással, betonvágás segítségével!


Ikerházból egyetlen családi házat? Betonvágással megvalósítjuk!

Gyakori, hogy különböző alapterületű házakban egybenyitnak helyiségeket vagy éppen új falakat húznak fel, így variálva a ház elosztását, növelve a szobák méretét, megsokszorozva azok számát. Megesik, hogy nem egy házon belül történik az átalakítás, hanem két házat is bevonnak a munkálatokba.
Ez könnyen megvalósulhat, ha ikerházról van szó. Egy ikerház ideális terepet szolgáltat ahhoz, hogy a kettőből egyet hozzunk létre. Amennyiben valaki úgy dönt, hogy szeretné mindkét épületet hasznosítani a saját maga számára, úgy könnyen megteheti, hiszen a betonvágással megvalósítható. Az ötlet nagyon egyszerűen hangzik, de a valóságban is az?


A válasz igen! Betonrepesztés, kötélvágás, gyémánttechnológia - ezek mind olyan eszközök, technikák és lehetőségek, amelyekkel igen rövid idő alatt képesek a szakemberek vastag falakat ledönteni, átvágni és elmozdítani.

Bátran keressen minket megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet a betonvágás részleteiről!


Szolgáltatásaink
Tartalom
Tel./Fax: 46/372-317 Mobil: 70/3636-984
E-mail: info@diamondpower.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz