Szerkezetbontás - Diamondpower

Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szerkezeti bontás BROKK távirányítású hidraulikus bontógéppel

A gép rádiós távvezérlése ideálissá teszi alkalmazását a veszélyes és szennyezett területeken. Az elektrohidraulikus elven működő készülékünket bátran ajánljuk beltéri munkálatok, bontások elvégzésére is, mert ez a technológia kiküszöböli a belsőégésű motorok beltéri használatának veszélyeit.

Standard szerszámok:
 • hidraulikus kalapácsok
 • roppantóollók
 • kanalak
 • marófejek
 • fémvágó ollók
 • megfogók
Betonroppantás

betonroppantásAlkalmazása leginkább akkor válik szükségszerűvé, ha olyan helyen kell falat elbontani, ahol nem férünk hozzá gépekkel. Ha a vésést vagy más technikát választanánk, az nagyon hangos lenne és sokáig tartana, nagy porral járna. Betonroppantással viszont gyorsan lebonthatjuk a nemkívánatos falat és ezzel az eljárással kíméljük az épület többi részét, mivel rezgésmentes. Betonroppantó olló segítségével apró darabokra roppantjuk a betont és így könnyedén ki lehet hordani a részeit. Előnye, hogy kézzel és géppel is használható eszköz.

Első lépésként felmérjük a helyszínt, aztán eldöntjük, hogy milyen eljárást kell alkalmaznunk a megfelelő bontáshoz.

Okok, amiért érdemes minket választania:
 • Ennél a munkánál fontos a megfelelő felkészültség, mellyel cégünk rendelkezik.
 • Több éves szakmai tapasztalattal dolgozunk, melyet referenciáink is bizonyítanak.
 • Odafigyelünk a falak biztonságos elbontására.
 • Minőségi betonroppantó ollóval dolgozunk.
 • Kedvező áron végezzük el a munkálatokat.

Bízza ránk a felesleges betonfal elbontását! Levesszük ezt a terhet a válláról. Várjuk hívását!


Hidraulikus kalapácsok

hidraulikus kalapácsTeljes épületek vagy épületrészek bontása a megfelelő szakértelmet és jól felszerelt, a célnak megfelelő gépparkot igényel. Az egyik alapvető szerszám épületbontáshoz a hidraulikus kalapács, amely nagy teherbírásának és teljesítményének köszönhetően a termelékenységre és megbízhatóságra lett kifejlesztve.

Kialakításának köszönhetően a hidraulikus kalapács minden környezetben megállja a helyét, még veszélyes bontási körülmények, nehezített talajviszonyok között is alkalmazható. Továbbá városi körülmények között sem okoz kellemetlenségeket a hidraulikus kalapács használata, mivel a tervezés során ügyeltek a környezetbarát felhasználásra és a csendesített kivitelezésre is.

Amennyiben profi épületbontási munkálatokra, a megfelelő eszközökkel és szerszámokkal felszerelt szakemberekre van szüksége, keressen minket bizalommal és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően állunk rendelkezésére! A BROKK távirányítású hidraulikus bontógépek előtt nincs akadály, minden bontási feladathoz a tökéletes eszköz áll rendelkezésre!

További információkért és az egyéni igények egyeztetéséért forduljon hozzánk elérhetőségeinken!


Változtassa saját ízlésére otthonát!

ajtó- és ablaknyílások utólagos kivágásaHa nincs lehetősége új házat építtetni, hanem egy már kész lakást vásárol, lehet, hogy a kialakítás nem felel meg teljes egészében az Ön igényeinek. Az otthonunk pedig az a hely, ahová a munka után hazatérünk pihenni, így fontos, hogy jól érezzük magunkat benne.

Lehetséges, hogy az építés során nem ügyeltek arra, hogy megfelelő mennyiségű ablak legyen a szobákban, és Ön kevésnek ítéli a természetes fényt otthonában. Ne essen kétségbe, mert nálunk lehetősége van ajtó- és ablaknyílások utólagos kivágására!

Ha szeretne több szobát lakásában, átalakítjuk a falakat, válaszfalakat húzunk fel és így praktikusabban rendezheti be a kisebb szobákat. Ha erkélyén szeretne alakítani, megnövelni, vagy kicsinyíteni, segítünk az átalakításban! Ha bővítené szobáit, tereit, keressen fel minket!

Tervezze újra otthonát saját igényeire szabva és mi segítünk megvalósítani elképzeléseit! Forduljon hozzánk ötleteivel, átalakítási terveivel! További információkért keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Miért érdemes a betonroppantás mellett dönteni?

Ránk a betonroppantásban is számíthat, szakértő csapatunk ebben is tud Önnek segíteni! Fontos hangsúlyozni, hogy ezzel a feladattal csak megbízható, precíz céget tanácsos megbízni, mert amilyen egyszerűnek tűnik a művelet, olyan nagy tapasztalatot, koncentrációt igényel.

Elsősorban azért hasznos megoldás a betonroppantás, mert egyszerű, mégis rendkívül hatékony. A hagyományos véséssel, nagykalapáccsal szemben rezgésmentes technológia. Egy betonroppantó géppel néhány tapasztalt szakember gyorsan eltakaríthatja a felesleges tömböket szinte bárhonnan, miközben mellőzhető a felesleges porképződés. Azonban fontos hangsúlyozni azt, hogy minden esetben tapasztalt szakemberre van szükség. További előnye ennek a módszernek, hogy gazdaságos, hiszen a művelet után olyan kisméretű betondarabokat kapunk, amiket könnyen el lehet távolítani. Kihagyhatatlan, hogy a precíz, tapasztalt szakembereken kívül a betonroppantáshoz teljes munkavédelmi felszerelés is nélkülözhetetlen.

Ne keressen tovább, forduljon bátran hozzánk, ha megbízható és tapasztalt szakemberekre van szüksége a betonroppantáshoz! Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!


A betonroppantás előnyei

betonroppantásNem tudjuk, mit tehetünk egy hatalmas, akár ajtó méretnyi betondarabbal? Nyilván ki kell emelni és el kell távolítani egy speciális emelőgéppel, azonban nem minden esetben tudjuk ezt megvalósítani, vagy a gép hiányában, vagy a tér adottságai miatt. Ezen esetekre tökéletes technológia a betonroppantás.

A betonroppantás sokkal, kevesebb porral jár, mint a vésés, és nem árt még azt is tudnunk, hogy kevesebb lárma és kellemetlenség is jár ezen eljárással.

Legfőbb előnyök a betonroppantás folyamatánál:
 • Rendkívül hatékony technológia.
 • Maga az eljárás rezgésmentes.
 • Rendkívül gazdaságos és költséghatékony.
 • Egészségbarát, hiszen halmozottan kevesebb porral jár, mint más technikák.
 • A mai piacon a betonroppantás a legmobilabb technológia.

Ha a betonroppantás folyamata mellett döntünk, mindenképpen forduljunk szakemberhez, hiszen ez a feladat csak úgy látható el, ha értő kezek között, teljes munkavédelmi felszerelésben végzik.

Ha betonroppantásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


Szolgáltatásaink
Tartalom
Tel./Fax: 46/372-317 Mobil: 70/3636-984
E-mail: info@diamondpower.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz