Falvágás - Diamondpower

Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Falvágás (nehéz gyémánttechnika)

 • falazatok átvágása 73 cm vágási mélységig (egy oldalról)
 • felújítások, átalakítások
 • magas és mélyépítés
 • korrekciós vágások
 • káva nélküli vágások
 • ferde szögű vágások
 • bontási munkáknál falak, födémek, betonszerkezetek feldarabolása
 • víz alatti vágások
 • beton
 • vasbeton
 • tégla
 • terméskő
 • és egyéb falazatokba
 • korongvágás


A falvágásról

falvágás Mielőtt nagy átalakításokba fognánk otthonunkban, illetve felfogadnánk az ezeket a munkálatokat elvégző mesterember csapatot, érdemes néhány fogalmat tisztázni, hogy tudjuk, hogyan is zajlanak majd az átalakítási folyamatok.

 • A falvágás azt a tevékenységet takarja, mely során egy nem kívánatos, fölöslegessé vált faldarabot, panelt eltávolíttatunk. Azt is falvágásnak hívjuk, ha nem egy egész falat távolítanak el, hanem a falba vágnak új nyílásokat ajtóknak, illetve ablakoknak.
 • Betonvágásnál a vasbeton vagy a beton átvágása történik, ma már olyan korszerű gépekkel, mint amilyen a gyémántvágó is.
 • A falfúrás vagy betonfúrás arra szolgál, hogy egy vezetéket vagy kábelt át tudjunk vezetni a falon.
 • Gyémánttechnológia a falvágás napjainkban használatos egyik legmodernebb eszköze, amikor gyémántfejű szerszámok segítségével gyorsan és pormentesen tudunk átvágni betont, vasbetont vagy téglát. Száraz és vizes vágásnál is használatos ez a technológia.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha profi falvágásra van szüksége!


Felújításra készül?

falvágás
A felújítás, mint fogalom rengeteg különböző munkálat összefoglaló neve lehet, az igényeinknek megfelelően alakíthatjuk életterünket. Az egyszerű csempézéstől kezdve a falvágáson át, mindent szeretünk ezzel a fogalommal illetni.

A felújítás keretein belül sokaknak fordul meg a fejében, hogy falaikat szeretnék átalakítani, például nyílászáró beépítése kapcsán. Ehhez szükséges, hogy falaink adott elemeit a megfelelő módon távolíttassuk el, szakemberek által. Sokan megpróbálkoznak ezzel egyszerűbb otthoni eszközökkel, de az eredmény sokszor magáért beszél. Arról nem is beszélve, hogy a falvágás folyamata felettébb körülményes tud lenni, ha nem szakember végzi a munkálatot a megfelelő eszközökkel és azok használatának pontos ismeretével. Ha falvágásra van szükségünk, akkor mindig bízzuk tapasztalt szakemberekre a munkát!

Szeretne olyan falvágás specialista szakembert alkalmazni, aki gyorsan pontosan és a legmodernebb technológiával végzi el a kérdéses munkálatot? Akkor ne keressen tovább, megtalálta! Kizárólag gyémánttechnológiás eszközökkel dolgozunk a kifogástalan eredmény érdekében! Szakembereink jártasak a legkülönfélébb falvágó munkálatokban is, így egyéni igényeit maradéktalanul ki tudjuk elégíteni! Ha profi munkára vágyik, válasszon minket!


Utólagos nyílások kialakítása és az energiatakarékosság

falvágás
Napjainkban a mértéktelen energia és nyersanyag fogyasztás jelentősen hozzájárul a közüzemi és energiaszolgáltatói kiadások növekedéséhez, melynek következtében mindenki számára egyre fontosabbá válik a gazdaságosan és energiatakarékosan működtethető otthon kialakítása.

Már meglévő ingatlanok esetében időről-időre szükségessé válnak egyes felújítási munkálatok, melyek során érdemes az energiatakarékosságról is gondoskodni, például a természetes napfény felhasználásáról. A mai modern technikai berendezéseken kívül természetes módon is felhasználhatjuk a napfényt, amennyiben biztosítjuk a szabad beáramlását a belső terekbe. A gyémánttechnológiával történő utólagos nyílások kialakítása számtalan praktikus és esztétikus lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára, hogy modern otthont teremthessenek.

Válassza a gyémánttechnológiás falvágás lehetőségét és profi szakembereink igényeinek megfelelően alakítják ki otthonában a különféle nyílásokat! Bővebb információkért és korszerű betonvágási szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!


Gyémánttechnológiás falvágás panellakásokban

A lakásfelújítás bizonyos időközönként esedékes, gyakran bonyolult munkafolyamatok összességét foglalja magába, amely a panellakások esetében különösen bonyolult kihívást jelent a szerkezeti sajátosságok és a lakók szempontjából egyaránt.

A panellakásokban történő átalakításoknak köszönhetően nagyobb, tágasabb tereket hozhatunk létre, melynek köszönhetően kényelmesebb és jobban kihasználható otthont teremthetünk.

A panellakások falazatának átalakítása során a gyémánttechnológiás falvágás sok szempontból előnyös és precíz lehetőséget nyújt a tulajdonosok számára:

 • Rezgésmentes eljárás, amely nem okoz semmilyen kárt az épület szerkezetében.
 • Minimális porral és szennyeződéssel jár csupán a munkafolyamat.
 • Minimális zajjal járnak a munkálatok.
 • Maximális méretpontosság garantálható.

Panellakások felújítása és átalakítása során válassza a gyémánttechnológiás falvágás lehetőségeit és tekintse meg weboldalunk további információit, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és tapasztalt kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!


Kis lakásban is kreatívan

betonvágás
Panelban, garzonban, kisméretű lakásban lakik? Nem kell megbékélnie a jelenlegi körülményeivel, hiszen Ön is teremthet olyan otthont, amely az Ön igényeihez és ízléséhez igazodik!

A betonvágás segítségével egy általános panellakás is válhat olyan egyedi kis ékszerdobozzá, melyről azelőtt nem gondolta volna tulajdonosa, hogy kivitelezhető. Fedezze fel a lakásában rejlő lehetőségeket, és alakítsa kreatívan saját elképzeléseinek megfelelően!

Mindehhez nincs másra szüksége, mint megkeresni minket, és a betonvágás technikájára, valamint szakértelmünkre bízni az átalakításokat. A betonvágás segítségével könnyedén megvalósítható a legvastagabb fal átvágása, lebontása méghozzá számottevő kőműves munka nélkül.

A betonvágás, betonfúrás számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, melyek minden lakás átalakítást fontolgató tulajdonos számára kihagyhatatlanok. Ezek közé tartozik a rövid kivitelezés, minimális zaj, por és rezgés, valamint a környezetbarát működés.

Amennyiben meggyőztük, ne habozzon felvenni a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal!


Átalakítás egyszerűen

betonvágás
Régóta tervezi otthona átalakítását, de nem szeretné, ha hosszú hónapokig betonkeverőket, letakart bútorokat, és törmelékhalmokat kellene kerülgetnie? Ha nem ideális többé a lakás felosztása, nem kell azonnal a házeladásra, költözésre gondolnia. Egy jól bevált és népszerű módszer segítségével könnyen és gyorsan letudhatja otthona átalakítását.

Nyisson meg új tereket, vágjon át falakat, tervezzen új ajtókat, bontson válaszfalakat! Mindez a betonvágás és betonfúrás technológiájával egyszerűen megvalósítható. A betonvágás három lehetőséget is biztosít Önnek, így az elvégzendő feladat jellegétől függően szakembereink kiválasztják a legmegfelelőbb eljárást a kötélvágás, koronggal vágás vagy betonfúrás technikái közül.

A gyors átalakítást modern technológia segítségével, a gyémánt erejével valósítják meg, hiszen a valódi gyémántbevonatú elemek segítségével pontos vágásokat ejteni akár vastag betonfalon is. Keressen minket és forduljon hozzánk bizalommal betonvágással kapcsolatos kérdéseivel!


A beton is könnyen alakítható a mi módszerünkkel!

kötélvágás
A vasbeton az építkezések kedvelt alapanyaga. Ennek több oka is van, egyrészt a beton olcsó, ugyanakkor könnyű vele dolgozni is. Fenntartása és karbantartása sem igényel nagy befektetéseket és könnyen szállítható és sok helyen hozzáférhető. Azonban a vasbeton szerkezetek alacsony húzószilárdságuk miatt hajlamosak a repedezésre, és nehézkes az utólagos átalakításuk.

Szerencsére létezik olyan megoldás, melynek segítségével még a vasbeton alakítása is egyszerűvé válik. Nem kell mást tennie, csak a megadott elérhetőségeink valamelyikén felvenni velünk a kapcsolatot, és profikra bízni az eltervezett átalakítási munkálatokat.

Az általunk alkalmazott modern betonvágási technológiáknak köszönhetően a hibalehetőségek száma egyenlő a nullával. A korszerű gyémánttechnológia olyan pontos és éles vágásokat tesz lehetővé, melyek nyomán nem kell számolni porral vagy törmelékkel, és a munkálatokkal járó zaj, és rezonancia is minimális. Az átalakítások rövid időt vesznek igénybe, és igényei szerint zajlanak. Válasszon minket és garantáltan azt kapja, amit megígérünk!


Falvágás: miért jobb szakembert hívni?

falvágás
Csak úgy, mint általában, lakhelyünk átalakításakor is megpróbálunk minél több pénzt spórolni. Sokan az anyagok minőségével, sokan pedig a szakszerű kivitelezés mellőzésével kívánnak takarékoskodni. De biztos Ön benne, hogy ilyen módszerekkel spórol, nem pedig az ellenkezőjét teszi? Egy rosszul alkalmazott ablakvágás például fokozatosan növeli meg a számlákat, egy elrontott falvágás pedig akár a fal omlásának veszélyét is magában hordozza.

Mi megmutathatjuk Önnek, hogy a szakszerű segítség és a minőségi alapanyagok is megfizethetőek, a munka tartóssága pedig hosszú évekre megspórolja egy új falvágás árát. Szakképzett embereink a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazzák, hogy a munkálatok por- és rezgésmentesen történjenek. Így a vágott felület sík marad, ami nem csak új nyílások vágásánál, de különböző bontásoknál is elengedhetetlen. A gyémánttechnológiának köszönhetően nem csak lakossági, de ipari szinten is tudjuk tartani a színvonalat.

Ha valóban szeretne megtakarítani, fektessen profi szakemberek munkájába, így nem érheti csalódás! Falvágással kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!


Egyenletes felület téglavágással

Egyenletes felület téglavágással Bár a tégla számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkezik, alakíthatósága nem tartozik ezek közé, így a tökéletes végeredmény érdekében egy speciális eljárás segítségével szokás alakítani. A téglavágás nem egyszerű folyamat. Ismerni kell hozzá az anyag tulajdonságait, máskülönben könnyen eltörhet, lepattanhat, és a tökéletesen sima felületből egy csúf összkép lesz.

A tégla, mint szobafal, a maga natúr megjelenésében tökéletes, és a mai lakberendezés egyik fő inspirációs forrása. Ahhoz azonban, hogy a felület egyenletes, dekoratív és praktikus lehessen, profi téglavágást kell alkalmazni. A téglavágás egy speciális szerszámmal zajlik, és a gyémánttechnológia erejével segít megvalósítani elképzeléseinket. Ennek a szerkezetnek a segítségével a felület tökéletessé és időtállóvá válhat!

Ha Önnek is téglavágásra lenne szüksége, és megbízható megoldást keres, hogy otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!


Lépcsőfeljáró falvágással

falvágás
Szeretne új szobát toldani az otthonához és kihasználná végre a tetőtér adta lehetőségeket? Ehhez szüksége van födémátvágásra ahhoz, hogy az új lakórész a házból is megközelíthető legyen, lépcső segítségével.

A gyémánttechnológia lehetővé teszi, hogy ez a művelet gyorsan, pormentesen és zajmentesen legyen lebonyolítható, annak érdekében, hogy Ön és családja minél előbb birtokba vehesse az új lakórészt. A födémvágás nagy körültekintést igényel, hiszen a pontos és statikailag is kielégítő munkához ismerni kell a tető szerkezetét, anyagát, a kivágás méretét és a leendő lépcső elhelyezkedését, méretét is, de fontos a falvágást követően a födém szakszerű eltávolítása is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a födémvágást a gyémánttechnológia segítségével! Valósítsa meg terveit és alakítsa otthonát olyanra, amilyenre szeretné, mindezt kényelmesen és praktikusan!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, bátran kérdezzen munkatársainktól, készséggel állunk mindenben rendelkezésére!


Alakítsa át otthonát akár egy nap alatt!

fúrás betonbaKisebb-nagyobb átalakítást tervez otthonában, melyhez szakember segítségére van szüksége? Ajtóvágás, falvágás, lépcsőfeljáró kialakítása, szellőzőnyílások, válaszfalak lebontása, oszlopok összeroppantása vagy éppen kábelek áthelyezése a cél?

Ezeket a feladatokat régen hosszadalmas kőműves munkával lehetett csak megvalósítani, ám ma már a legkorszerűbb technológiák teszik lehetővé, hogy akár egy nap alatt új ablakai vagy lépcsőfeljárója legyen. A betonvágás, betonfúrás és betonroppantás technikájának köszönhetően a gyémánt erejével maradéktalanul el lehet végezni ezeket feladatokat, mindezt ráadásul olyan előnyökkel, mint amilyen a minimális por és törmelék, de a zajtól és az elhúzódó munkától sem kell tartania.

A munkálatok idejére még szabadságot sem kell kivennie vagy jelentősen átszerveznie napirendjét, hiszen az igényektől függően akár néhány óra alatt elvégezzük a ránk bízott munkát.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön a részletekről, kérjen személyre szabott árajánlatot, és már indulhat is az átalakítás!


Ne költözzön, inkább hívja segítségül a gyémánttechnológiát!

falhoronymarásNincs megelégedve lakása, irodája, üzlethelyisége adottságaival? A közelmúltban bekövetkező újdonságok miatt megváltoztak az igényei, és másféle tulajdonságokkal rendelkező helyiségekre van szüksége? Ehhez nem kell rögtön a költözést fontolgatnia!

Hozza ki már meglévő ingatlanából a legtöbbet, és ahelyett, hogy lecserélné, inkább alakítsa át a személyes igényeinek megfelelőn. Ehhez egy megbízható csapatra van szüksége, akik ismerik, és profi szinten gyakorolják a betonvágás technikáját.

Ez a korszerű módszer lehetővé teszi, hogy tégla vagy beton, vastag vagy vékony falat egyaránt át lehessen vágni, mindezt ráadásul gyorsan, hatékonyan és minimális kellemetlenséggel. Tart a nagy zajtól, a szomszédok reakcióitól, időhiánnyal küzd vagy egyszerűen csak nincs kedve egy nagy felforduláshoz? Ne aggódjon, ezek közül egyikkel sem kell szembenéznie!

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a beton kezelésének új módszerét, ismerje meg a gyémánttechnológiát!


Falvágás – pontosan hogyan is?

falvágás
Kicsi a lakás? Kevés fény jut be a nappaliba? A konyha elrendezését át kellene alakítani, és az sem lenne baj, ha legalább egy méterrel nagyobb lenne a hely? Ezek a problémák gyakran merülnek fel az ember életében - szeretnénk lakásunkat komfortosabbá, kényelmesebbé és praktikusabbá alakítani. Ennek a legjobb megoldása a terek egybenyitása, az ilyen esetekben pedig a falvágás technológiáját a legésszerűbb alkalmazni.

A falvágás egy utólagos munkavégzés, mely egyaránt végrehajtható beton, vasbeton, kő, tégla és terméskövön is. A falak szerkezeti elemeinek átalakítására, a falak áttörésére és kivágására használunk, ám ezek mellett gyakran alkalmazzuk az épületek bontása során is.

A falvágással kapcsolatos legnagyobb rizikó általában a fal szerkezetének megsérülése szokott lenni, ám ha gyémánttechnológiát alkalmazunk, mindez kiküszöbölhető.

Ha minőségi eredményt szeretne kapni, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig garantáljuk a minőségi munkavégzést!


Korszerű falvágás

Az átalakítási munkálatok előtt mindig érdemes szakemberhez fordulni, hiszen a technológiát jelentősen befolyásolják a fal jellemzői, így például, hogy beton-, tégla- vagy kőfalról van szó.

A falvágás előtt a munkaterületet megvizsgálja a szakember, a fal osztályzásra kerül, ez meghatározza a művelet hosszát, eszközeit, munkálatok típusát a kívánt cél érdekében. Ez a munkafolyamat előtti feltérképezés fontos, ugyanis vannak olyan falak, amikhez speciálisabb eszközök kellenek, netán nehézségek adódnak egy fal vágása során. Nem árt tisztában lenni azzal is, hogy egy főfal lebontásához engedély szükséges, ez mindenképpen szakember feladata, hogy megállapítsa.

A korszerű gyémánttechnológia segítségével rezgésmentesen vágás zajlik. A technológia számos előnyével párhuzamban felgyorsítja, megkönnyíti az egész munkafolyamatot.

Ha szeretné profi szakemberekre bízni a falvágást, bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!


A falvágás panelok és társasházak esetében

Önnel is előfordult már, hogy járt olyan lakásban, amelyet kívülről rendkívül szűknek és kicsinek ítélt meg, de amikor belépett az ajtón megdöbbenve konstatálta annak tágas terét? Miután pedig rákérdezett, hogy ez miképpen lehetséges,nagy valószínűséggel azt a választ kapta, hogy a falvágással érték el ezt az előnyös helykihasználást.

Cégünk gyémánt technológiás gépeinek segítségével lakossági szinten is elérhetjük a legideálisabb lakáskialakítást. Az olyan szűkebb helyeken, mint a panellakások és társasházak –ennek kiváltképpen célszerű az alkalmazása. A kisebb helyiségek egybenyitásával tágasabb, szelősebb teret kaphatunk, amely növeli a komfort érzetünket is. A merevítő és haránttartó válaszfalak az előbbinél vastagabbak, 10 és 13 cm közöttiek. Ezek statikai szerepe a főfalak merevségének biztosítása. Kivágásuk mindenesetben érdemes szakvéleményt kérni. A kivágott részek teherkiváltása acélgerendával oldható meg. A falvágáshoz ebben az esetben már építési terv kell, valamint a helyi önkormányzat jóváhagyása.

Ha Ön is a falvágás segítségével szeretné otthonosabbá tenni lakását, akkor bátran forduljon cégünkhöz.
Szolgáltatásaink
Tartalom
Tel./Fax: 46/372-317 Mobil: 70/3636-984
E-mail: info@diamondpower.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz