Betonfúrás - Diamondpower

Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Speciális falvágás és fúrás gyémánttechnológiával
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fúrás (gyémánt fúrókészülékek)
 • pontos, gyors furatok készítése
 • rögzítő furatok, sorozatfuratok
 • kis és nagy áttörések 20-1000 mm-ig
 • mélyfúrások, hosszúfuratok, szögfuratok
 • vizsgálati magfuratok
 • magas és mélyépítés
 • felújítások, átalakítások
 • víz-, gáz-, fűtésszerelés
 • klíma, szellőzés
 • közműcsatlakozások
 • beton
 • vasbeton
 • tégla
 • terméskő
 • és egyéb falazatokba
 • víz alatti fúrás
Mikor alkalmazható a betonfúrás?

Számos gyémánttechnológiás beton megmunkálási eszköz létezik, és ebből a sorból a betonfúrás szerszámát sem hagyhatjuk ki. Számos előnnyel rendelkezik a betonfúrásitechnológia, amely lehetővé teszi a széleskörű alkalmazhatóságot.

A betonfúrás kiemelkedő tulajdonsága, hogy rezgésmentesen képes működni. Ezért a körülötte lévő falszerkezet, amelyet alapesetben károsít a vibráció és a rezonancia is, épen marad. Így elkerülhetőek a mikrorepedések, amelyek a későbbiekben statikai problémát okozhatnának. Mindemellett használata nem jár sem nagy zajjal, sem porral, ráadásul gyorsan, több méretben kivitelezhető vele a kívánt furat.

Vannak olyan helyek, amelyek nehezen hozzáférhetőek, vagy igazán precíz munkát követelnek meg. A betonfúrással ezek a problémák is egyszerűen áthidalhatók. A furat utómunkálatot nem igényel, ezért számos alkalmazási területe ismert. Használhatjuk többek között csövek falon átvezetéséhez, eszközök telepítésénél, épület alapozási műveleteknél, és szellőzőkhöz.

Ha betonfúrásra van szüksége, keressen minket!


Betonfúrás új fűtésrendszer kialakításához

Ha új lakásba költözünk, általában a korábbi lakók ízlése jelenik meg a szobák elrendezésén, a ház felépítésén, berendezésén. Ha szeretnénk otthonosabbá tenni, sajnos nem elég a bútorokat lecserélni, esetleg a falak színét megváltoztatni, hiszen sokszor teljesen máshogy képzeljük a ház felosztását, a szobák elrendezését és méretét. Ilyenkor nagyobb átalakításokra lesz szükség.

Azonban nem csupán az ízlés miatt történhetnek változtatások az új lakás kialakításán, hiszen gyakran az olyan berendezéseket is le kell cserélnünk, mint a fűtésrendszer. Az új fűtésrendszer beépítéséhez gyakran teljes átalakításra van szükség, a falakat meg kell bontani a korábbi berendezés eltávolításához. A fűtésrendszer szakszerű változtatásához, a falak előkészítéséhez válassza profi szakemberek segítségét, hiszen így nem történhetnek nagyobb károk az épület konstrukciójában, a falak kialakításában.

Ha Ön is szeretné lecserélni elavult fűtésrendszerét egy jobban működő és költséghatékonyabb változatra, válassza cégünket és a gyémánttechnológia elsöprő erejét!


Betonrepesztés

Ügyfeleink bátran fordulhatnak hozzánk, ha régi, már nem kihasznált betonfelületek akadályozzák tervei megvalósításában, hiszen magasan képzett szakembereink állnak rendelkezésükre. Legyen szó betonfalakról vagy alapról, mi a legmegfelelőbb módszert fogjuk alkalmazni, ami lehet vágás, fúrás vagy többféle törés is, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban végezzünk a ránk bízott munkával.

A különböző módszerek közül talán a leggyakrabban alkalmazott a betonrepesztés. Nemhiába, hiszen alkalmazása során a repesztőfejen lévő dugattyúk szétfeszítik a betont, a munka során pedig a törmelék olyan méretűre aprózódik, melynek eltakarítása és szállítása nem okoz gondot. A betonrepesztés folyamata gyorsan és eredményesen zajlik le anélkül, hogy plusz munkával kellene számolni.

A betonmegmunkálás számunkra okoz gondot, hiszen felszereltségben utolérhetetlenek vagyunk, gyakorlott és széleskörű szakértelemmel rendelkező kollégáinkban pedig bátran megbízhat! Betonrepesztéssel kapcsolatos kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!


A betonfúrásról röviden

Amikor csak módosítani szeretnénk valamilyen csőhálózat vagy vezeték helyét, esetleg kisebb beépítéseket szeretnénk eszközölni, betonfúrással szoktuk megoldani a problémát.

Évtizedekkel ezelőtt kemény fizikai munkát jelentett egy ilyen kis beavatkozás is, napjainkban azonban, a munkaterület nagyságához mérten, pillanatok alatt el lehet készülni, ráadásul a zaj és por mértéke is jelentősen csökkenthető, így kevésbé terheljük környezetünket.

Munkánk során nagy gondot kell fordítanunk a furat elhelyezkedésére, környezetünk minél kevesebb szennyezésére, és a munka hatékony véghezvitelére.

Leggyakrabban az alábbi esetekben kell betonfúrást alkalmazni:
 • Elszívók vagy szellőzők beépítése
 • Elektromos vezetékek, és azok dobozainak elhelyezése
 • Közművek helyének kialakítása
 • Klímacsövek kihelyezése
 • Födém kialakítása

Lássuk be, ezt szakemberek nélkül nagyon nehéz lenne biztonságosan és minőségi munkával kivitelezni! Cégünk pontos, hatékony és gyors munkavégzést kínál, így Ön garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel, ha minket választ. Forduljon hozzánk bizalommal!


A betonrepesztésről bővebben

Milyen esetben szükséges a betonrepesztés? A betonrepesztéseljárása általában régebben készült, felújításra váró betonburkolatok esetében ajánlott. A régi betonburkolatokra jellemző, hogy hossz-és keresztirányban hézagok vannak beléjük építve, megelőzendő a hőmérsékletváltozással járó zsugorodást. Azonban a későbbi terhelés, és illesztés során a beton megrepedhet, ezért van szükség betonrepesztésre.

A betonrepesztés során a beton feszültség mentesíthető, így megakadályozható vele az anyag végérvényes tönkremenetele. Ezt az eljárást sikerrel alkalmazzák több területen is, így például a betonburkolatú aszfalt utak esetében is. A kétezres évek eleje óta gépek segítségével idézik elő a megfelelő repedésképet, a meghatározott nagyságú táblák szerkezetében.

A betonrepesztést ugyanakkor vasbetonból készült épületek, épületrészek bontásához és átalakításához is előszeretettel alkalmazzák, egyéb technológiák kombinálásával együtt. Amennyiben hatékony, és gyors eljárással szeretne túlesni az ilyen jellegű átalakításokon, keressen fel minket és kérje profik segítségét!


Fontos információk a betonfúrásról

A hétköznapokban általános gondot okoz, hogy a betonfúrásmunkálatait sok zaj és por kíséri, és szintén gyakori dilemma, hogy a hagyományos munkaeszközökkel végzett fúrások után a falak megrepedeznek, és az épület statikai szerkezete meggyengül.

Cégünk a betonfúrás során gyémánttechnológiát alkalmaz, így ennek köszönhetően mellőzni tudjuk az előbbiekben felsorolt kellemetlenségeket. Hogy mindezt hogyan? A válasz egyszerű: a gyémánt fúrókészülék használatával a rezgések és a vibrációk a minimálisra csökkenthetőek, így a falak nem repedeznek meg, és nem omlanak össze.

A betonfúrás számos területen alkalmazható, melyek közül a leggyakoribb a beton és vasbeton épületek falainak átalakítása, átadónyílások készítése, két szoba egybenyitása, továbbá elengedhetetlen ez a technológia a statikai problémák javításánál, és a különféle furatok kialakításánál.

További kérdése lenne a betonfúrással kapcsolatban? Ne habozzon, és keressen fel minket!


Betonfúrás a gyémánt erejével

A mai kereskedelemben kapható barkács és ipari kategóriába besorolható fúrógépek döntő része ütve fúró is, így beton falazatot is lehet vele fúrni. Azonban a gépfajták között is nagy különbség fedezhető fel, így érdemes felkészülni, hogy a gépek közül melyik alkalmas betonfúrásra.

Fontos hangsúlyozni, hogy csak akkor álljon neki profi segítség nélkül az átalakításnak, ha gyakorlott az ilyen típusú folyamatok elvégzésében és gépek kezelésében.

A gyémánt fúrókészülék nagy előnyei közé sorolható, hogy többféle anyagot is könnyedén átfúr, legyen az akár betonvas, acéllal megerősített beton vagy márvány. A fúrókészülék alkalmazása közben por és nedves törmelék mentesen dolgozik, a furatiszap elszívó rendszer által. Az elektronikus vízkezelése is automatikus funkcióval bír.

Betonfúrásra lenne szükség otthona átalakítása során? Ez a munkafolyamat bizony igen nagy szakértelmet kíván, ezért, ha úgy dönt, hogy mégis szakértő segítséget kér, bátran forduljon hozzánk! Tapasztalt és képzett szakembereink minden betonfúrással kapcsolatos munkát elvégeznek Ön helyett gyorsan és pontosan!


Különleges üzlethelyiség gyorsan, költséghatékonyan!

Egy üzlethelyiség kialakítása során elsődleges szempont a vevők érdeklődésének felkeltése. Ehhez elengedhetetlen, hogy ne csak a termékek, de a belső tér is különleges, egyedi kialakítású legyen, amit első pillantásra meg lehet különböztetni a konkurenciától.

A betonvágás, falvágás most mindezt könnyen, gyorsan lehetővé teszi Önnek, hiszen azok a munkák, amelyek korábban akár heteket is igénybe vettek, most pár nap alatt elvégezhetők a gyémánttechnológia segítségével!

A letisztult betonfelületek további előnye, hogy minőségi munka esetén gyönyörű, modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a belső térnek, amelyet termékei ékszerként díszíthetnek!

Ha Ön is szeretné felújítani üzlethelyiségét, keresse cégünket bizalommal, és érdeklődjön a lehetőségekről még ma! Szakembereink elérhető áron végeznek gyors és precíz munkát, hogy Ön a lehető legelégedettebb lehessen az elkészült helyiséggel! Ne feledje, ha betonvágás, falvágás, akkor csakis a Diamond Power!


Egyedi otthon? Soha nem volt még ilyen egyszerű!

Ha egy kész házról beszélünk, otthonunk átalakítása sokszor nehézségekbe ütközik, hiszen a nagyobb munkák, mint például a falak átrendezése, vagy épp új ablakok vágása nehéz, drága és időigényes feladatnak tűnhetett. Eddig!

A betonvágás, téglavágás, falvágás a gyémánttechnológiával ma már egyszerűvé és gyorssá vált! Egy készen vásárolt ház esetében könnyen előfordulhat, hogy nem a korábbi lakók, építtetők által kitalált módon szeretnénk hasznosítani a szobákat, és új, életsítusunkhoz jobban passzoló helyiségeket szeretnénk kialakítani. Ilyenkor sokszor nem csak a falakat, de az ablakok helyét is át kell alakítani. Mindkettőben segítségünkre lehet a falvágás! A gyémánttechnológia megkönnyíti munkánkat és nem utolsó sorban pénztárcánkat is kíméli, ráadásul jelentősen lerövidíti az átalakítás hosszát, így rövid időn belül élvezhetjük otthonunk kényelmét.

Ha Ön is átalakítás előtt áll, válassza a gyémánttechnológiát! Cégünk munkatársai sokéves tapasztalattal, nagy szakértelemmel végzik munkájukat, amelyről referenciáink hosszú sora is biztosíthatja, így ha a legjobbat keresi, betonvágáshoz, betonfúráshoz, falvágáshoz keresse a Diamond Powert!


Alakítson ki ablakot vagy ajtót otthonában - utólagosan!

Kivel ne fordult volna már elő, hogy utólagosan jött rá, milyen jó lenne még egy ajtó vagy ablak az adott házba? Ennek igazából semmi akadálya sincs, ha...
...az épülő ház még nincsen befejezve, hiszen ez az ablakvágás és az ajtóvágás legegyszerűbb módja, ami nem jár felesleges bontási munkálatokkal, vagy nagyobb időkieséssel.
...felújítás vagy átalakítás során alkalmazzuk ezt a technológiát. mikor az alapokig megtisztítjuk a házat, hogy átalakíthassuk azt. Ilyenkor az ablak- és ajtóvágás is egyszerűbbé válik.


Természetesen más esetekben is megoldható az utólagos kialakítás, ilyenkor azonban számolni kell a rendetlenséggel és a zajjal, így érdemes úgy időzíteni az átalakítást, hogy előtte legyen lehetőségünk megtisztítani az ablak- vagy ajtóvágásra kijelölt területet, illetve az utómunkálatokat se akadályozza semmi!


Ahhoz, hogy a folyamat viszonylag gyors, precíz és végeredményében tökéletes legyen, érdemes a modern technológiákat választani! Cégünk pontosan ezeket kínálja, így, ha Önnek is falvágásravagy betonvágásra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!


Mikor érdemes betonfúrást alkalmazni?


Mikor érdemes betonfúrást alkalmazni? Minden olyan alkalommal a betonfúrás jelenti a legjobb megoldást, amiben ideális helyzetű és alakú, rezgésmentes furatokat kell készíteni. Még inkább a betonfúrás felé billenti a mérleg nyelvét az, ha kifejezetten szűk helyiségekben kell elvégezni ezeket a munkálatokat. A betonfúró gépek ugyanis általában rendkívül kis helyigényűek, és kifejezetten mobilisak is. Elektromos vezetékek födémeken történő átvezetése, dübelfuratok készítése, vagy esetleg épület alapok átfúrása során is a betonfúrás jelenti az igazán átütő megoldást. Ha egyik helyiségünk fülledt, rossz szagú, vagy besűrűsödött levegő van benne, akkor szellőzőfuratok készítésével érdemes először próbálkozni. Ez is betonfúrással történik.

Fontos azonban, hogy ne adjunk alá minőségben! Sok olyan helyzet áll elő, ahol egyszerűen muszáj profik segítséget kérnünk: egy vasbeton szerkezet esetében például, ahol az egyik legbiztosabb, legerősebb alappal szemben kell helytállni, elengedhetetlen a professzionális betonfúrás igénylése, ehhez pedig a modern eszközök használata jelenti az alapot.

Ha Ön is professzionális betonfúrást igényelne, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot cégünk szakértő munkatársaival, és érdeklődjön náluk szolgáltatásaink iránt!
Szolgáltatásaink
Tartalom
Tel./Fax: 46/372-317 Mobil: 70/3636-984
E-mail: info@diamondpower.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz